Despre

SFAI Consultor este format din două societăţi cu capital românesc, care sunt membre ale organismelor profesionale naţionale: CECCAR, CAFR şi CCFR. Avem abilitatea de a îndeplini orice misiune de: audit financiar, audit statutar, analiză financiară corporativă, consultanţă fiscală, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, auditarea fondurilor nerambursabile şi due diligence.

Experienţa de peste 11 ani a echipei noastre în aceste domenii, completata de pregatirea continuă realizată la nivel intern şi internaţional, profesionalismul şi responsabilitatea care ne caracterizează, ne impun ca experţi pe o piaţă în continuă dezvoltare.

Ca o recunoastere a profesionalismului echipei noastre, suntem afiliați ai “Santa Fe Associates International” (SFAI), o rețea globală de firme independente aflată in top 20 organizații de profil, oferindu-vă servicii de primă clasă în audit, contabilitate, consultanță si managementul afacerilor. “Santa Fe Associates International” este membra Forum of Firms, o organizatie internationala dedicate aplicarii consistente a standardelor calitatii in raportarile financiare si in practicile de audit internationale. Pentru mai multe detalii despre retea, puteti accesa linkul de mai jos:

https://santafe-associates.com/

Clienții SFAI Consultor beneficiază de:

  • Serviciile unei companii recunoscuta la nivel național și internațional
  • Un partener de încredere
  • Experți care cunosc piața locală
  • Specialiști care înțeleg specificul afacerii 
  • Informații aferente pieței locale”