Servicii

SERVICII OFERITE DE SFAI CONSULTOR

SFAI Consultor va contribui esențial la perfecționarea administrării financiare a companiei. Astfel, o contabiliate corect realizată va conduce la eficientizarea activității societății dumneavoastră și, ca urmare la obținerea unor rezultate financiare superioare.

Echipa noastră este formată din consultanți fiscali și experți financiari având cunostințele teoretice și experiența practică necesară pentru a vă ajuta să beneficiați rapid și substanțial din colaborarea noastră.

Scopul noastru declarat este acela de a oferi soluții de specialitate specifice nevoilor fiecărui client în particular, atat pentru clienții locali cât și pentru cei internaționali.

Abordând fiecare proiect cu creativitate și îmbinând informațiile locale cu expertiza internațională, am reușit să furnizăm servicii de calitate la standarde europene.

Ne impunem să devenim un standard de excelență în domeniile de expertiza în care activăm, un etalon al calității și promptitudinii. Dorim să fim un partener de maximă încredere, vertical și competent în specialitatea sa.

Serviciile de calitate furnizate de SFAI Consultor, procesele interne ţinute în permanenţă sub control, profesionalismul angajaţilor şi managementul performant adaugă valoare pentru client, reţeaua informaţională şi baza tehnico-materială susţinând în mod eficient activitatea companiei la nivel naţional.